Nothing But Thieves in juni naar poppodium Paradiso Noord

Geschreven door op 3 mei 2017 om 10:55
Pinkpop 2022, Nothing But Thieves - foto: Memelord38 - bron: Wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Nothing But Thieves fans opgelet! De alternatieve rockband komt in juni voor een concert naar poppodium Paradiso Noord in Amsterdam. 

Nothing But Thieves concert

Nothing But Thieves komt naar Nederland! Op woensdag 14 juni staat de Britse rockband voor een concert op het podium van het Amsterdamse Paradiso Noord. Fans van de band zullen niet enkel getrakteerd worden op de hits van de rockers, ook nieuw materiaal van het nog te verschijnen album ‘Broken Machine’ komt voorbij!

Concertkaarten

Kaarten voor het concert zijn te koop vanaf 10 mei. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten:
Primair:

Concertkaarten ( vanaf 10-05-2017)

Secundair:

Concertkaarten

Nothing But Thieves timmert aan de weg

De Britse rockers hebben de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd! De band, die in 2012 werd opgericht, stond al in het voorprogramma van bands als Twenty One Pilots en mocht vorig jaar de show van rockgiganten Muse openen. Afgelopen zomer stonden de heren nog op het podium van Pinkpop, aankomende zomer zijn ze te zien op Lowlands.

Amsterdam – Nothing But Thieves

Op 2 mei 2017 bracht de band de nieuwe single Amsterdam‘ uit. Deze single is afkomstig van het nog niet verschenen album ‘Broken Machine‘. De plaat bevat 15 tracks en is verkrijgbaar vanaf 8 september. Broken Machine is de opvolger van het album ‘Nothing But Thieves‘.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe single van de Britse band? Beluister dan hieronder de single ‘Amsterdam‘:

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.