Nu-soulzangeres Leela James deze zomer ook naar Luxor Live

Geschreven door op 28 juni 2018 om 10:42
Leela James - Foto: Patrick Hamberg (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Leela James komt binnenkort weer naar Nederland! Nog deze zomer treedt de nu-soulzangeres op in de grote zaal van het Luxor Live.

Leela James naar Luxor Live

Goed nieuws voor fans van Leela James! De soulzangeres komt deze zomer weer naar Nederland. Op maandag 10 september 2018 vult de Amerikaanse artieste de grote zaal van het Luxor Live met haar warme, diepe stem.

Eerder werd al bekend dat Leela in september ook een bezoek breng aan poptempel Paradiso in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor Leela James zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Luxor Live. Voor het concert in de Paradiso zijn ook nog kaarten beschikbaar, die kunnen onder andere gekocht worden via de site van Ticketmaster. De kaartverkoop voor beide optredens zijn inmiddels begonnen.

Doorbraak

Nog maar net begonnen met haar muziekcarrière was ze, toen James al als supportact mee op tour mocht met artiesten als Macy Gray en Black Eyed Peas. Een jaar later bracht de zangeres in 2015 haar debuutalbum ‘A Change Is Gonna Come‘ uit. De plaat, waarop samenwerkingen met Kanye West en Wyclef Jean te horen waren, werd wereldwijd én in Nederland een succes.

Leela bracht sinds haar eerste album inmiddels alweer vijf albums uit. De meest recente daarvan is ‘Did It For Love‘, dat afgelopen jaar is uitgekomen.

Bron: Twitter, Luxor Live, YouTube 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu