Kovacs brengt ‘Cheap Smell Tour’ naar o.a. Doornroosje en de Oosterpoort

Geschreven door op 3 juli 2018 om 11:06
Sharon Kovacs - Fotocredits: Pistenwolf (Wikimedia Commons)

Eind augustus verschijnt het nieuwe album van Kovacs en daarom trekt de artieste in december met haar ‘Cheap Smell Tour 2018’ langs grote popzalen. 

Kovacs naar o.a. Doornroosje en de Oosterpoort

Spannende tijden komen eraan voor fans van Kovacs! Het tweede album van de excentrieke artieste komt in augustus uit en dat betekent dat Sharon ook weer gaat touren!

Begin september viert de zangeres de release van ‘Cheap Smell‘ in TivoliVredenburg en daarna trekt ze met de ‘Cheap Smell Tour‘ langs kleine en grote popzalen in Nederland. Eind dit jaar staat de hitscorende Nederlandse in:

  • 1 december 2018 – Metropool Hengelo
  • 2 december 2018 – Doornroosje, Nijmegen
  • 7 december 2018 – Bibelot, Dordrecht
  • 9 december 2018 – De Oosterpoort, Groningen
  • 16 december 2018 – Paradiso, Amsterdam  

Concertkaarten

Tickets voor de tour van Kovacs zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De kaartverkoop start op donderdag 5 juli 2018 om 10.00 uur.

 

Cheap Smell

In augustus is het zover, dan verschijnt het nieuwe album van Kovacs! Op ‘Cheap Smell‘ vertelt de zangeres over de momenten die ze in het verleden als ‘goedkope parfum’ heeft opgedaan. Zelf zegt ze het volgende over haar aankomende plaat: “Het hele album is een reis waarbij ik erachter kom dat ik eigenlijk moet leren om blij te zijn met mezelf en dat betekent ook dat ik sommige delen van mezelf moet leren accepteren die misschien niet perfect zijn.”

De eerste single van het nieuwe album is ‘Black Spider‘, waarmee Sharon een ander geluid laat horen dan op haar voorgaande en album. Toch is het nog steeds overduidelijk Kovacs.  De zeer succesvolle debuutplaat ‘Shades of Black‘ bereikte in ons land de nummer één positie en stond in de hitlijsten van wel zesendertig Europese landen!

Reserveer hier alvast jouw exemplaar van ‘Cheap Smell‘.

Bron: persbericht de Oosterpoort, Metropool, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.