Jean-Michel Jarre naar Heineken Music Hall en Paleis 12 Brussel

Geschreven door op 14 maart 2016 om 10:49

Jean-Michel Jarre komt voor concerten naar Nederland en België! De Fransman staat 22 november voor een concert in de Heineken Music Hall en 23 oktober in Paleis 12 in Brussel.

Jean-Michel Jarre concert

De Franse elektronische componist Jean-Michel Jarre komt met zijn Electronica Live show naar Nederland en België! De componist geeft 22 november een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam en staat een maand daarvoor op 23 oktober in Paleis 12 in Brussel.

Kaarten

Tickets voor het concert gaan vrijdag 18 maart om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Frans componist

Jarre is een Franse componist en muzikant en is gespecialiseerd in het maken van elektronische muziek met help van zijn synthesizers. Hij staat bekend om zijn openluchtconcerten met lasers en vuurwerk, waarvan er drie in het Guinness Book of Records terechtkwamen vanwege de vele toeschouwers die erop afkwamen. Jarre brak in 1977 door met zijn eerste internationale LP Oxygène. In 2015 verscheen het album Electronica 1: The Time Machine. Voor dit album werkte hij onder andere samen met Armin van Buuren.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.