Armin van Buuren met nieuw ASOT-concept naar Jaarbeurs

Geschreven door op 13 oktober 2014 om 11:13
Armin van Buuren - Foto: Odi Jin | commons.wikiArmin van Buuren - Fotocredits: Odi Jin (Wikimedia Commons)

Armin van Buuren heeft wederom grootse plannen aangekondigd voor zijn A State of Trance (ASOT)-franchise. Ditmaal zal ASOT worden omgetoverd in een internationaal, reizend festival.

Volgens de officiële aankondiging staat de fans van Armin van Buuren en A State of Trance weer een nieuwe, unieke ervaring te wachten. “Dit jaar wagen wij ons in nieuwe gebieden door een gloednieuwe muzikaal avontuur te bieden, die de ware geest van A State of Trance onmiskenbaar vastlegt. Het A State of Trance-festival brengt het  unieke ASOT-gevoel en een adembenemende sfeer op verschillende continenten op de meest ongelooflijke locaties.”

 

Kaartverkoop A State of Trance-festival

Op 21 febrari 2015 brengt Armin van Buuren het A State of Trance-festival naar de Jaarbeurs in Utrecht. De kaartverkoop voor de show start op 25 oktober om 11.00 en verloopt via de website van A State of Trance-festival. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of heb je geen zin om te wachten op de kaartverkoop? Dan kan je nu alvast je kaarten reserveren via  Topticketshop.

Tour-data Armin van Buuren’s A State of Trance-festival

Voor zover bekend start de festival-tour op 6 en 7 februari in Sydney en Melbourne, Australië. daarin neemt een enorme selectie van trance-dj’s het podium over, tijdens de live opname van de zevenhonderdste episode van de radioshow van Armin van Buuren. Op 21 februari is het de dus beurt aan Nederland, waarin Utrecht zal fungeren als de locatie voor de show. Nieuwe data en locaties zouden volgens de organisatie zo spoedig mogelijk aangekondigd moeten worden.

Voor meer de nieuwe aankondiging en verdere informatie is de website http://festival.astateoftrance.com/ in het leven geroepen.

Bekijk hieronder de officiële aankondiging.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.