Jennie Lena covert een nummer van rivaal

Geschreven door op 19 december 2015 om 21:33
Jennie Lena - Fotocredits: Rogier Wagenaar (Wikimedia Commons)

Jennie Lena, duidelijk een van de favorieten binnen The Voice of Holland, heeft gisteren een cover gedaan van een van haar rivalen.

Sterke concurrentie

De kwaliteit van de artiesten in The Voice wordt met het jaar beter. Dit jaar zitten er artiesten tussen die al jaren ervaring hebben, maar nog geen naam voor zichzelf hebben opgebouwd. Iemand die dan weinig ervaring heeft kan bijna niet opboksen tegen zo’n krachtige zanger of zangeres. Jennie Lena en Brace zijn beiden zeer ervaren artiesten die nog steeds iedere aflevering met een dikke voldoende doorgaan. Het wordt steeds moeilijker voor hen om het publiek en de jury te verrassen. Afgelopen vrijdag nam Jennie een groot risico wat waanzinnig goed uitpakte. Ze deed een cover van Brace, maar herschreef het naar haar eigen ervaringen. Brace was apentrots op de zangeres. Bekijk hieronder het fragment.

Populaire Jennie Lena

Jennie Lena is in onze ogen zeker een potentiële winnares, vind jij dat ook? Vooraf aan haar optreden was ze best zenuwachtig, maar ze kreeg een peptalk van niemand minder dan Perez Hilton. De populaire blogger uit Amerika is fan van Jennie en laat dat met regelmaat weten op zijn website. Uiteraard gaf dat Jennie meer zelfvertrouwen afgelopen vrijdag waardoor haar optreden er weer spetterend uitzag.

Apentrots

Zowel Brace, Ali B als Anouk waren lovend over de cover. Ali B: “Dit was heel erg verrassend en heel bijzonder. Het was heel mooi. Ik denk dat Brace heel trots is.” Anouk zei dat het haar idee was om haar talent een Nederlandstalig nummer laten zingen. “Want als zij in het Nederlands zingt, dan pakt het mij soms nog meer dan als ze in het Engels zingt. Ik geloof het gewoon en dat is voor mij het belangrijkst.” Brace applaudisseerde voor zijn The Voice-tegenstander en keek apentrots naar haar optreden. Hij riep zijn fans op Twitter zelfs op om te stemmen op de zangeres.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Televisie · The Voice of Holland Nieuws · Videos