Kyle Gass Band voor optredens naar Nederland

Geschreven door op 13 mei 2016 om 10:51

Awesome! The Kyle Gass Band komt naar Nederland! Eind september verwent de Amerikaanse rockband ons met liefst drie concerten!

Kyle Gass Band concert

Fans van de beste rock ter wereld, opgelet. The Kyle Gass band komt naar Nederland, en geeft maar liefst drie optredens! Op dinsdag 20 september treedt de band op in Patronaat Haarlem, op woensdag 21 september in Effenaar Eindhoven, en op vrijdag 23 september wordt Metropool in Hengelo aangedaan.

Kyle Gass Band kaarten

Kaarten voor deze optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaarten gaan zaterdag 14 mei om 10:00 in de voorverkoop.

Waar ken ik die naam nou van?

Misschien heb je een paar hints nodig om te weten wie Kyle Gass ook alweer is. Sokken-in-slippers? Jack Black? Juist, Tenacious D! Kyle Gass is de muzikant die Tenacious D meer geeft dan alleen het geschreeuw van Jack Black. En samen maken ze de beste band ter wereld. Volgens eigen zeggen.

Met zijn band tourt Kyle Gass de wereld rond als zijn kompaan Black te druk is met acteren. En hij neemt ook meteen Tenacious D-gitarist John Konesky mee. Tijdens concerten spelen ze veel covers (want het kan natuurlijk alleen maar beter worden), maar ze spelen ook materiaal van hun –nu al klassieke- debuutalbum. You gotta see it to believe it!

 

Bron: Greenhouse Talent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.