Cirque du Soleil komt met Amaluna naar Amsterdam

Geschreven door op 15 september 2015 om 23:46
Cirque du Soleil - fotocredits whoALSE (Wikimedia Commons)

Cirque du Soleil komt in maart 2016 met haar betoverende show ‘Amaluna’ naar de Amsterdam Arena. Een show met alle puntjes op de i! Lees hier wat je kunt verwachten.

Kaarten voor Cirque du Soleil

Cirque du Soleil komt met de show Amaluna naar de Amsterdam Arena! In maart en april 2016 is de show maar liefst 42 keer te bewonderen. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via de website van Cirque du Soleil.

TIP: Voor het reserveren van tickets heb je een creditcard nodig. Heb je geen creditcard? Dan kun je je Cirque du Soleil tickets hier reserveren.

Een review van Gazet van Antwerpen

Donderdagavond 10 september 2015 vond de première van Amaluna plaats in Brussel. Maar liefst 2.600 gasten waren hierbij aanwezig. Gazet van Antwerpen schreef naderhand een lovend review:

“De nieuwe show van het Canadese circusgezelschap is een waar pareltje, dat je op elk moment opnieuw verrast en tegelijkertijd ontroert. Er zijn hoelahoepen, ringen, een wipplank, balancerende stokken die de tent minutenlang muisstil krijgen, ongelofelijke acrobatie, water en vuur,… De minutenlange staande ovatie na bijna twee uur genieten kwam dan ook niet als een verrassing.”

Wat kun je verwachten?

Alles, werkelijk alles. Dat je spannende en verrassende acts te zien krijgt is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar ook de bijpassende muziek, indrukwekkende kostuums, de rollen van de spelers en het verhaal is tot in de puntjes verzorgd. De naam Amaluna is natuurlijk ook niet zomaar bedacht. Wat de betekenis hiervan precies is, wordt duidelijk tijdens de show. Bekijk hieronder de trailer van Amaluna:

Het verhaal

In het filmpje wordt het verhaal al een beetje verteld. Kun je het niet goed volgen? Dan hebben we het verhaal hieronder nog even in woorden omschreven:

‘Amaluna’ gaat over een emotioneel liefdesverhaal tussen Miranda, de dochter van koningin Prospera, en de jonge bewonderaar Romeo. Hun liefde wordt op de proef gesteld door zware beproevingen en ontmoedigende tegenslagen, maar toch slagen ze er samen in wederzijds vertrouwen en harmonie te vinden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.