Armin van Buuren geeft twee shows in Ziggo Dome

Geschreven door op 12 november 2019 om 19:41
Ziggo Dome Tomorrowland, Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Goed nieuws voor fans van Armin van Buuren! De wereldberoemde dj geeft in mei 2020 twee ‘intieme’ shows in de Ziggo Dome.

UPDATE: De shows van Armin van Buuren op 21 en 22 mei 2020 zijn uitverkocht! Fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen hebben geluk. De wereldberoemde dj geeft op 23 mei een extra show! Ticket zijn vanaf zaterdag 23 november om 12u verkrijgbaar via de website van Armin.

Armin van Buuren tweemaal in Ziggo Dome

Armin van Buuren komt niet één, maar twee keer naar de Ziggo Dome. Tijdens de ‘This Is Me’ shows neemt Armin zijn fans mee op een intieme en persoonlijke reis door alle hoogte- en dieptepunten in zijn muzikale leven. De top-dj betreedt het Amsterdamse podium op donderdag 21 en vrijdag 22 mei 2020.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op 23 november in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Van Buuren.

‘This Is Me’

In een persbericht van promoter ALDA legt de dj het idee achter de shows uit: “Ik leer nog iedere dag, zelfs na meer dan twintig jaar. Om al die ervaringen, herinneringen en inzichten te verwerken in een spectaculaire one-off show in de Ziggo Dome in Amsterdam, is ongekend. Ik wil tijdens deze show alle momenten in mijn carrière samen met mijn fans herbeleven, van de eerste track tot mijn laatste album en van de talloze awardshows tot de meest bijzondere optredens. Maar vooral ook de reis er naartoe. Het komt allemaal samen in ‘This Is Me’ en ik kan niet wachten.”

 

Bron: ALDA

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Armin van Buuren Nieuws · Artiesten · Nieuws