Oasis-reünie bij benefietconcert voor slachtoffers Manchester?

Geschreven door op 31 mei 2017 om 16:28
Liam Gallagher en Noel Gallagher (eigen creatie) - Originele foto's: Alexander Frick (Wikimedia, CC BY 2.0) en Christopher Johnson (Wikimedia, CC BY-SA 2.0)

Komt Oasis weer bij elkaar? Geruchten over een reünie van de broers Liam en Noel Gallagher zijn plotseling opgedoken na een tweet van Black Eyed Peas-lid Taboo.

Oasis reünie?

Komt de iconische Britpopband Oasis weer bij elkaar? Er gaan hardnekkige geruchten dat broers Liam en Noel Gallagher op zondag 4 juni samen het podium betreden tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

De geruchten doken op 31 mei plotseling op door een tweet van Black Eyed Peas-rapper Taboo. De Black Eyed Peas zullen, net als onder meer Ariana Grande, Justin Bieber en Coldplay, het podium betreden tijdens de show. De rapper deelde een foto van het evenement op het sociale medium, waarbij hij de legendarische Britse band toevoegde. De tweet werd al snel verwijderd.

Foutje bedankt!

Inmiddels heeft de rapper laten weten dat het een fout was. De rapper zou niet de band Oasis aan de tweet hebben willen toevoegen, maar enkel Noel Gallagher. Volgens Taboo gaat het simpelweg om een “menselijke fout”.

Maar wie weet! Waar rook is, is vaak vuur… Toch lijkt een reünie van de twee broers, die constant met elkaar overhoop liggen, niet waarschijnlijk.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.