Elvis-kerstshow ‘Christmas with the King’ in AFAS Live

Geschreven door op 16 augustus 2017 om 14:54
The Elvis Concert - Foto: Thomas Hawk - Flickr (CC BY-NC 2.0)

Aankomend najaar komt de muziek van Elvis Presley tot leven in AFAS Live. De bijzondere kerstshow ‘Christmas with the King’ is in december drie dagen lang te bewonderen in de Amsterdamse zaal.

Elvis-tribute Christmas with the King in AFAS Live

Het is inmiddels alweer veertig jaar geleden dat Elvis overleed, maar zijn muziek is nog altijd mateloos populair. In december kunnen fans van The King of Rock and Roll drie dagen lang in AFAS Live terecht. Op 21, 22 en 23 december vindt hier de bijzondere kerstshow Christmas with the King plaats.

Bezoekers krijgen een spectaculaire show die bol staat met songs als ‘Blue Christmas’‘Holy Night’ en ‘White Christmas, maar natuurlijk zullen ook iconische hits als ‘Jailhouse Rock’‘Blue Suede Shoes’ en ‘Suspicious Minds’ voorbij komen. Dit alles uitgevoerd door niemand minder dan Grahame Patrick, die wereldwijd beroemd is door zijn geweldige Elvis-tributes, samen met het Stamps Quartet.

Concertkaarten

Tickets voor Christmas with the King zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Eventim.

 

 

 

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.