Omara Portuondo naar Luxor Live en De Vorstin

Geschreven door op 13 maart 2019 om 16:42
Omara Portuondo (Buena Vista Social Club) - Fotocredits: Ice Boy Tell - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In mei 2019 komt Omara Portuondo, bekend van Buena Vista Social Club, naar Nederland! De zangeres brengt haar ‘The Last Kiss Tour’ naar Luxor Live en De Vorstin.

Omara Portuondo naar Luxor Live en De Vorstin

Op woensdag 15 mei 2019 komt Omara Portuondo naar Nederland! De ster van Buena Vista Social Club brengt haar ‘The Last Kiss Tour’ naar Luxor Live te Arnhem. Zoals de naam van de concertreeks doet vermoeden is het concert de laatste mogelijkheid om de zangeres te zien optreden.

UPDATE 26-03-2019: Omara Portuondo komt op vrijdag 17 mei 2019 ook naar De Vorstin in Hilversum! Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via Ticketmaster.

Concertkaarten

De kaartverkoop is per direct gestart via de website van Luxor Live en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Omara Portuondo

De op Havana geboren Omara Portuondo is vooral bekend door haar bijdrage aan het album ‘Buena Vista Social Club’. De zangeres werkte daarnaast samen met diverse artiesten uit de Cubaanse muziek. Het betreft onder andere Ibrahim Ferrer, Compay Segundo en Chucho Valdes. Portuondo staat echter niet alleen bekend om haar samenwerkingen. Het solorepertoire van de 88-jarige artiest viel namelijk ook in de prijzen. Haar album Reir y Cantar’, uit 2010, werd bekroond met een Grammy award.

 

Bron: Luxor Live, omaraportuondo.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.