Carmen La Cubana in 2019 naar De La Mar Theater

Geschreven door op 2 november 2018 om 17:25
lockdown, poppodia, culturele sector, Theaters en concertzalen, Ed Gamble, Nienke Plas, The Dutch Eagles, Dennis van Aarssen, Theaterzaal, musical, cabaret, podium - Credits MarringsBerwick - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) - Dolfje Weerwolfje

Carmen La Cubana komt in 2019 naar Nederland! De Cubaanse hitmusical is in januari en februari te zien in het Amsterdamse De La Mar Theater.

Carmen La Cubana in Amsterdam

Carmen La Cubana is van 25 januari tot en met 10 februari 2019 te zien in de Wim Sonneveld Zaal van het De La Mar theater. De hitmusical trok eerder al bomvolle zalen in Engeland, Duitsland en Frankrijk. De voorstelling is volledig in het Spaans, maar er wordt gebruikt gemaakt van Nederlandse boventiteling.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstelling zijn per direct beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

Het verhaal van Carmen

De musical vertelt het verhaal van Carmen die droomt van een beter leven. Samen met de jonge soldaat José reist ze naar de hoofdstad van Cuba. Eenmaal aangekomen in Cuba verliest de jonge Carmen haar interesse voor José en valt ze voor een bokser, met alle gevolgen van dien. Deze verhaallijn in combinatie met de muziek van Georges Bizet, gearrangeerd door Tony Award winnaar Alex Lacamoire, maakt ‘Carmen La Cubana‘ een temperamentvolle en verleidelijke hitmusical.

Bron: delamar.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.