Bill Laurance met soloshow naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 21 november 2018 om 11:46
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Bill Laurance komt in 2019 naar Nederland! De Britse muzikant geeft een soloshow in Cloud Nine van TivoliVredenburg in Utrecht.

Bill Laurance naar Nederland

Op donderdag 18 april 2019 treedt Bill Laurance op in TivoliVredenburg in Utrecht. In Cloud Nine laat de toetsenist een mix horen tussen jazz, klassiek en wereldmuziek. Tijdens het solo pianoconcert zijn er enkel zitplaatsen beschikbaar met vrije plaatskeuze.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct beschikbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.


Bill Laurance

Laurance is het meest bekend als een van de leden van de fusionband Snarky Puppy. Ook als solomuzikant heeft de Brit het goed voor elkaar. Verschillende recensenten zijn enthousiast over de artiest. Zo zegt jazztijdschrift Jazz Journal: “If jazz is to continue to appeal to future generations then it needs people like Bill Laurance to renew its relevance. ”

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.