Amerikaanse blues- en folkzanger Shakey Graves naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 9 mei 2018 om 14:28
Shakey Graves - Credits: Andy Witchger via Flickr (CC BY 2.0)

Shakey Graves komt dit najaar voor een show naar Nederland! De Amerikaanse zanger/gitarist staat in oktober op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht.

Shakey Graves naar TivoliVredenburg

Houd jij van folk, blues en rock ’n roll? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Shakey Graves komt namelijk naar Nederland! De Amerikaanse muzikant geeft op maandag 29 oktober 2018 een exclusief optreden in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg.

Alejandro Rose-Garcia, zoals de artiest in het echt heet, stond eerder dit jaar samen met Cat Clyde in een uitverkochte zaal van Paradiso Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor Shakey Graves zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.nl. De kaarten voor de exclusieve show gaan vrijdag 11 mei 2018 om 11.00 uur in de voorverkoop.

Nieuw album

Het nieuwe album van de muzikant komt binnenkort uit! ‘Can’t Wake Up‘ is het vierde album van de zanger/gitarist en vindt zijn release op 18 mei van dit jaar. Reserveer nu alvast jouw exemplaar via bol.com.

Bron: TivoliVredenburg, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.