Video: Jack White – Sixteen Saltines (Nieuwe Single)

Geschreven door op 10 april 2012 om 15:05
Jack White - Foto Bill Ebbesen - Wikimedia Commons

Rocker Jack White presenteerde afgelopen week alweer zijn tweede single als solo-artiest. ‘Sixteen Saltines’ is het vervolg op ‘Love Interruption’, wat op de debuutplaat van de voormalig White Stripes-frontman komt te staan, beluister en bekijk hier de bijbehorende single!

Jack bereidt hiermee het publiek voor op wat er nog komen gaat: zijn eerste kindje als solo-artiest, ‘Blunderbuss’, verschijnt namelijk al over 3 weken. Daarnaast staat een grootschalige tournee langs de o.a. de Europese festivals op de planning.

Jack White brak eind jaren ’90 door als zanger van het rockduo The White Stripes, samen met zijn toenmalige ex-vrouw Meg White. Hiermee scoorde hij grootste hits, totdat hij vorig jaar een einde aan 14 jaar White Stripes maakte door zelf verder door te gaan.
Maar naast deze startende solo-carriere zit de gitarist uit Detroit overigens nog wel in The Raconteurs en in The Dead Weather, waar hij samen met Kills-zangeres Alison Mosshart in 2009 nog mee in een uitverkochte Melkweg Amsterdam stond.

De Europese tournee brengt White overigens ook naar de Heineken Music Hall, op 25 juni staat hij daar samen met support act First Aid Kit voor een spetterende show! Kaarten voor dit concert zijn inmiddels beschikbaar via Live Nation en kosten 38 euro.

Is het uitverkocht? Geen probleem, kaarten voor Jack White zijn ook nog te vinden door te zoeken naar Jack White Tickets, via deze veilige en betrouwbare ticketvergelijker.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Jack White Nieuws · Nieuws · Videos