Lily Allen werkt aan nieuw album in 2012

Geschreven door op 10 april 2012 om 14:01
Lily Allen - Foto: Warner Music Sweden | Wikimedia Commons

Lily Allen is druk bezig met een comeback, want de geruchten doen zich de ronde dat de 26-jarige zangeres zich momenteel in de studio bevindt. Hiermee zou het vervolg op ‘It’s Not Me, It’s You’ uit 2008 een feit zijn.

Dat meldt althans The Daily Star, die bronnen zou hebben dichtbij de zangeres. Volgens de website van de krant zou de popster momenteel nieuw materiaal aan het schrijven zijn.
Een derde studioplaat zou er alleen momenteel niet snel inzitten, de jonge moeder is naast haar carrière als artieste natuurlijk ook druk met haar jonge dochtertje, die eind november ter wereld kwam.

Overigens komt dit nieuws überhaupt onverwachts, want in 2009 meldde zij nog een ‘break te nemen en misschien nooit meer terug te komen’ als zangeres.
Mocht er dan overigens echt een nieuw album bijzitten, dan kunnen de fans dit op zijn vroegst begin volgend jaar verwachten, het is dus nog even afwachten wat ervan komt.

De zangeres uit Hammersmith brak door in 2006 met de hit ‘Smile’ van haar debuutalbum Alright, still en deed daar nog een schepje bovenop met haar tweede album in 2009, hiermee bracht zij haar succes naar een hoger stadium met een succesvolle festivaltournee en hits als ‘The Fear’, ‘Not Fair’ en ‘F**k You’.

Overzicht van Lily Allen nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lily Allen Nieuws · Nieuws