Lily Allen trotse moeder van dochtertje

Geschreven door op 28 november 2011 om 12:35
Lily Allen - Foto: Warner Music Sweden | Wikimedia Commons

Lily Allen is vrijdagavond bevallen van een dochtertje.

Lily Allen bevallen van dochter

De zangeres had twee keer eerder een miskraam. Gelukkig verliep het deze keer voorspoedig, moeder en kind maken het goed!

Bijzonder was dat de ex van Lily het bekend maakte via Twitter. DJ Seb Chew twitterde vrijdagavond: “Veel liefs voor Lily, Sam en Mimi Cooper… Yes!”

Zelf hebben Lily en haar echtgenoot Sam Cooper het goede nieuws nog niet naar buiten gebracht. Vorig jaar had het echtpaar het zwaar toen de zangeres na een zwangerschap van een half jaar een miskraam kreeg. Voor Lily was het extra zwaar, in 2008 had ze namelijk ook al een miskraam. Destijds was ze zwanger van Ed Simons van The Chemical Brothers.

Sinds 2009 hebben Sam Cooper en Lily Allen een relatie. Afgelopen juni trouwde het stel. Naast de trouwerij onthulde de zangers toen ook dat ze weer in verwachting was.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Landelijke aanpak babysterfte van start|Zwanger] | | Welkom op Harde Buiken Welkom op Harde Buiken Landelijke aanpak babysterfte van start|Zwanger] - Welkom op Harde Buiken | Informatie over harde buiken en in verwachting zijn, bevallen en babys

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lily Allen Nieuws · Nieuws