Beste Zangers Live in 2020 naar Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 24 oktober 2019 om 14:00
Beste zangers live, Floor Jansen (Nightwish) - Credits: Tuomas Vitikainen (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0) Beste

Goed nieuws voor fans van Beste Zangers! Het populaire televisieprogramma organiseert in mei 2020 een live concert in Ahoy Rotterdam.

UPDATE 24-10: De kaartverkoop voor de Beste Zanger liveshow gaat als een speer en daarom is er zojuist een extra show aangekondigd! Oud-deelnemers als Floor Jansen, Henk Poort en Trijntje Oosterhuis staan ook op 22 mei 2020 op het podium in Rotterdam Ahoy. Tickets voor het extra concert zijn direct in de verkoop gegaan.

Beste Zangers Live

Het populaire tv-programma Beste Zangers wordt volgend jaar voor het eerst getransformeerd tot een grootse liveshow. Op 23 mei 2020 komen oud-deelnemers in de Rotterdamse Ahoy samen om hoogtepunten van de afgelopen twaalf seizoenen te herbeleven.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 25 oktober 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

Line-up

Op het programma van Beste Zangers Live staan optredens van o.a. Davina Michelle, Glennis Grace, Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra en Rolf Sanchez. De komende vier weken wordt wekelijks een nieuwe naam aan deze lijst toegevoegd.

 

Bron: Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.