Hit of Shit: Nederlandse dj Don Diablo brengt track uit samen met Paije

Geschreven door op 19 januari 2018 om 15:35
Don Diablo - Fotocredits Oorbeek (Wikimedia Commons) - (CC BY-SA 3.0)

Fans van dj Don Diablo opgelet! De Nederlandse producer en dj heeft op vrijdag 19 januari de track ‘People Say’ uitgebracht. Deze track is in samenwerking met de singer-songwriter Paije Richardson.

Don Diablo brengt track uit

Goed nieuws voor de fans van house artiest Don Diablo! De Nederlandse producer en dj heeft op vrijdag 19 januari zijn nieuwe track uitgebracht, in samenwerking met zanger Paije Richardson. ‘People Say‘ is de vierde track die Don heeft uitgebracht van zijn aankomende album. De tracks; ‘Don’t Let Go’, ‘Take Her Place’ en ‘You Can’t Change Me’, zijn eerder al uitgebracht.

Het album, genaamd ‘Future‘, wordt volgende maand uitgebracht. Deze plaat is de opvolger van de albums; ‘2Faced‘ (2004), ‘Life is a festival‘ (2008) en ‘Past.Present.Future‘ (2017).

Don zelf over zijn gloednieuwe track;

” Het was geweldig om samen te werken met de getalenteerde Paije, hij heeft de track daadwerkelijk naar een nieuw level getild en daarbij heeft hij de boodschap luid en duidelijk overgebracht: altijd trouw blijven aan jezelf… het maakt niet uit wat mensen zeggen.”

Samenwerking met Ed Sheeran

Het is alweer drie jaar geleden dat Don Pepijn Schipper, zoals de artiest echt heet, een samenwerking had met de roodharige zanger Ed Sheeran. Voor de single ‘Don’t‘, van het tweede studioalbum van Ed , heeft de dj een remix gemaakt.

Het nummer werd zelfs zo goed ontvangen door de Britse singer-songwriter, dat er ook besloten is om de remix als een losstaande single uit te brengen.

Hit of Shit

Vind jij dit nieuwe nummer een hit, of complete shit? Laat het ons weten in de poll:

 

Bronnen: Persbericht Hexagon, Spotify, Bol.com 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.