Stalker dreigt Taylor Swift en haar familie te vermoorden

Geschreven door op 19 januari 2018 om 15:35
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Volgens TMZ ontving de vader van Taylor Swift van mei 2015 tot oktober 2016 een reeks dreigende e-mails. Afzender van die mailtjes is een stalker van Taylor, Frank Andrew Hoover.

Taylor Swift stalker stuurt dreigende e-mails naar familie

De inhoud van de e-mails werd gedeeld in de aanklacht van 122 pagina’s. In de mails dreigde Hoover om Swift en haar familie te vermoorden en vertelde hij dat ze mogen ‘genieten van de hersenaneurisma’s en de dood‘. Verdere dreigementen luiden; “(Ik heb) Besloten dat we op een dag alle Swifts zullen beëindigen omdat ik het virus dat je dochter verspreid niet kan verdragen

Ook verwees Hoover naar de familie Swift als ‘de kwade familie van duivels‘ en benoemde hij elk gezinslid specifiek. Frank ondertekende het mailtje met “Met vriendelijke groet, de echte zoon van god.” In een andere mail waarschuwde hij het gezin met het volgende bericht “Dit artikel is geen grap en daarom zal God ze voor me in de woestijn verbranden.”

Straatverbod

In november 2016 werd Hoover, tegen wie de ‘Bad Blood’-zangeres een levenslange straatverbod heeft opgelegd, gearresteerd wegens het overtreden van de eis om minstens op 152 meter afstand te blijven van de Grammy-winnende zangeres.

Na Taylor’s show op het Formule 1-circuit volgde de, toen nog 39-jarige stalker, de ‘Gorgeous’-zangeres naar de luchthaven. Hier wachtte een privéjet op de schone blonde en haar familie. Hoover stond op 7 tot 15 meter afstand van Swift’s auto toen haar lijfwachten de politie belden.

Andere stalker

Eerder deze week werd de popster door de politie gewaarschuwd voor er nóg een, mogelijk gevaarlijke, stalker. De man in kwestie stelde de politie vragen over vuurwapenwetten. Hij zou een vuurwapen nodig hebben om zijn ‘vriendin’ Taylor Swift te beschermen .

Gevaarlijk of niet?

Denk jij dat Taylor’s leven echt gevaar loopt? Laat het ons weten in de poll:

Bron: TMZ

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Taylor Swift Nieuws