Politie waarschuwt Taylor Swift voor obsessieve fan

Geschreven door op 17 januari 2018 om 16:46
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Het is met een reden dat de blonde hitmaker altijd haar bodyguard mee heeft, dat is maar weer gebleken. Een 58-jarige man stelde de politie vragen over wapenwetten. Hij had blijkbaar een vuurwapen nodig omdat hij zijn ‘vriendin’, Taylor Swift, moest beschermen.

Gekke Taylor Swift fan

De politie in de Britse staat New Hampshire heeft contact opgenomen met het team van de schone blonde. Agenten zouden namelijk een 58-jarige man ondervraagd hebben die gelooft dat Swift zijn vriendin is.

Hij werd op het bureau vrijwillig ondervraagd voor een ongerelateerde zaak toen hij vragen begon te stellen over de reismogelijkheden van zijn wapenvergunning. Hij zou een wapen nodig hebben om Taylor in Afrika te beschermen. De 29-jarige zangeres heeft echter geen plannen om naar het continent te reizen. De man liet de agenten zelfs gesprekken zien waarbij hij de afzender de naam ‘Taylor’ had gegeven.

Het is niet illegaal om vragen te stellen over wapenwetten en te liegen over wie je vriendin is. De agenten konden de meneer dus niet arresteren. Wel is Taylor’s team op de hoogte gesteld van de situatie.

Fan op het podium

Het is niet de eerste keer dat de popster te maken krijgt met verwarde fans. Tijdens haar show in Londen in 2014 rende een toegewijde fan het podium op en gaf hij haar een cadeau.

De ‘Shake It Off’-zangeres reageerde hier, zoals niet elke beroemdheid zou doen, heel goed op. Bekijk hieronder de beelden van het incident:

YouTube player

Gevaarlijk of niet?

Denk jij dat de 58-jarige man uit New Hampshire een gevaar vormt voor Taylor? Laat het ons weten in de poll:

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Taylor Swift Nieuws