Bruno Mars en Cardi B werken samen aan ‘Finesse’ remix

Geschreven door op 27 december 2017 om 15:10
zelfvertrouwen boost, Bruno Mars - Foto: Guise Archives (Flicker, license: CC BY 2.0)

Bruno Mars en Cardi B brengen op donderdag 4 januari de remix van Bruno’s nummer ‘Finesse‘ uit. De track is afkomstig van het laatste uitgebrachte album van de zanger ‘24K MAGIC‘.

Cardi B en Bruno Mars werken samen

Het nieuws werd bekendgemaakt door een assistent die meewerkte aan de videoclip die met de remix uitgebracht wordt. Ze postte een foto van haar geheimhoudingscontract en liet in de onderschrift uitgebreid weten hoe de dag verliep. De post is onderhand weer verwijderd.

” Het filmen duurde 12 uur en de videoclip zelf duurt maar 4 minuten.”

Ook Gary Trust, die bij Billboard werkt, maakte bekend dat Peter Hernandez zoals de zanger echt heet op donderdag 4 januari een nieuwe muziekvideo uitbrengt. Naar alle waarschijnlijkheid is dat dus de remix van de track ‘Finesse’ afkomstig van het album ‘24K MAGIC‘.

Fans

Dat de twee fan van elkaar zijn is geen nieuws. In augustus 2018 vroeg een fan via Twitter naar welke artiest de zanger op dat moment luisterde. Zijn antwoord was ‘Cardi B’ en ze liet via Instagram weten verbaasd te zijn dat hij überhaupt weet wie ze is.

Bodak Yellow

Belcalis, zoals de rapper uit de Bronx echt heet, heeft met 2017 haar succesvolste jaar achter de rug. Ze ging van stripper naar reality-ster en werd uiteindelijk een Grammy genomineerde artiest. De Grammy nominatie behaalde Cardi met het nummer, ‘Bodak Yellow‘, waarmee ze dit jaar geschiedenis schreef als tweede solo nummer 1-hit ooit van een vrouwelijke rapper.

Velen dachten dat het succes van Bardi, zoals de rapper ook genoemd wordt, een ‘hype‘ was maar grote artiesten als Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Beyoncé en natuurlijk Bruno Mars zijn fan en willen graag samenwerken met de rapper.

Bartier Cardi

‘Bartier Cardi’ is de eerste track die de rapper uitbrengt na het grote succes van ‘Bodak Yellow‘ en belooft minstens nét zo’n grote hit te worden.

Bron: Instagram, Iheartradio

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·