R. Kelly in april 2019 naar The Box Amsterdam

Geschreven door op 11 januari 2019 om 13:50
R. Kelly - Foto: Nicholas Ballasy | commons.wikimedia.org

R. Kelly komt naar Nederland. Tijdens zijn ‘King Of R&B’ tour staat de artiest in april 2019 op de planken van The Box in Amsterdam. 

R. Kelly naar The Box Amsterdam

R. Kelly begint ondanks alle controverses toch gewoon aan een nieuwe tour. De zanger geeft op zaterdag 20 april 2019 een concert in The Box te Amsterdam. De Nederlandse show maakt deel uit van de Europese tour ‘King of R&B’.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 12 januari 2019 om 13.00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Ticketlabel en The Box.

Beschuldigingen

De R&B-zanger kwam begin 2019 wederom in opspraak vanwege de documentaire ‘Surviving R. Kelly’. In de docu doen meerdere mensen hun verhaal over het seksuele misbruik van de artiest. Hierdoor kondigde Lady Gaga aan haar duet met Kelly te verwijderen van alle streamingdiensten.

Hits

Robert Sylvester Kelly, zijn echte naam, werd bekend met hits als ‘I Believe I Can Fly’ en ‘If I Could Turn Back The Hands Of Time’. De artiest heeft inmiddels al twaalf albums uitgebracht.

Beluister hieronder ‘I Believe I Can Fly’:

YouTube player

 

Bron: Persbericht J-Noah entertainment

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.