Afscheidsshow B-Brave razendsnel uitverkocht: Twitter-storm ontwaakt

Geschreven door op 13 maart 2017 om 12:49

Het afscheidsconcert van B-Brave is razendsnel uitverkocht. Tickets voor de show gingen op 11 maart in de verkoop en vlogen binnen enkele uren de deur uit. Het nieuws veroorzaakte een heus Twitter-drama.

Afscheidsshow B-Brave uitverkocht

De afscheidsshow van de Nederlandse boyband B-Brave is binnen no-time uitverkocht. Kaarten voor de laatste show gingen op zaterdag 11 maart in de verkoop en waren binnen enkele uren allemaal vergeven.

Geen ticket

Fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen schoven hun verdriet niet onder stoelen of banken en smeekten de band om een extra show:

Extra show?

De smeekbedes hebben de boyband in ieder geval bereikt. Op Twitter vraagt de band haar fans of er een extra show gegeven moet worden. Het voorstel van de populaire groep stuitte uiteraard op veel gejuich van de fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen:

Drama

Toch is niet iedereen blij met het idee.

Vele fans die wel een kaartje voor de afscheidsshow hebben kunnen bemachtigen uitten op Twitter hun onvrede. De fans vrezen dat het extra concert ná de oorspronkelijke afscheidsshow gehouden wordt en vinden dit oneerlijk. Ze zijn bang dat ze zo niet meer bij de allerlaatste show van de boyband zullen zijn.

Op Twitter voltrok zich een heus drama:

Wat vind jij?

Wat vind jij, moet er een extra show gegeven worden voor de fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen? Of zou dit oneerlijk zijn tegenover de fans die wél een kaartje hebben kunnen bemachtigen?

Bron: Twitter @BBraveOfficial

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws