8 Nummers van Ed Sheeran die jij nog niet kent

Geschreven door op 20 november 2017 om 11:04
Ed Sheeran - Public domain (Flickr Ludmila Joaquina Valentina Buyo)

Als Ed Sheeran superfan heb je de albums ‘Plus’, ‘Multiply’ en ‘Divide’ nu vast wel 1000 keer beluisterd. Zelfs dan is er nog meer muziek te ontdekken.

Deze acht Ed Sheeran nummers kende je nog niet

Ed Sheeran werkt erg veel samen met andere artiesten. Artiesten Nieuws zette de leukste samenwerkingen van Ed, die jij nog niet kent, op een rijtje:

1. If I Could

‘If I Could‘ kwam uit op 15 mei 2011 en staat op het album ‘Chill Out Zone’ van de rapper Wiley. Zelfs veel van Ed’s grootste fans weten niet van het bestaan van deze track af.

YouTube player

2. Everything has changed

Dit schattige nummer heeft Ed Sheeran met zijn goede vriendin Taylor Swift geschreven op een, je raad het nooit; Trampoline!

De track is te vinden op Taylor’s album ‘Red’ welke uitkwam op 26 oktober 2012. De single ‘Everything Has Changed‘ was vier dagen hiervoor, op 24 oktober, al op YouTube te beluisteren.

YouTube player

3. Old school love

Deze meezinger komt uit 14 oktober 2013 en is in samenwerking met de rapper Lupe Fiasco uitgebracht.

YouTube player

4. All about it

‘All about it’ werd uitgebracht op 14 oktober 2014. Sheeran schreef de track met Hoodie Allen na het bezoeken van een Taylor Swift concert. De track is trouwens te vinden op het album ‘People Keep Talking

YouTube player

5. Reuf

Hopelijk is je Frans een beetje goed want dit nummer, uitgebracht op 8 juni 2015, is een samenwerking met de Franse rapper Nekfeu. Gelukkig is het refrein in het Engels door Edje.

YouTube player

6. Dark times

The Weeknd en Ed Sheeran waren beiden behoorlijk dronken op een feestje. De ochtend daarna schreven ze het nummer ‘Dark Times‘. De track kwam op 28 augustus 2015 uit en is onderdeel van The Weeknd’s tweede album ‘Beauty Behind the Madness

YouTube player

7. Growing up

De track ‘Growing Up‘ is een prachtige ode aan Macklemore’s , toen nog, pasgeboren dochter Sloane. Het nummer is te vinden op Macklemore’s tweede album ‘The Unruly Mess I’ve Made

YouTube player

8. Boa Me

Dit is de nieuwste samenwerking van Ed. ‘Boa Me’ betekent ‘help mij’ in de Ghanese taal Twi. Sheeran is een #BoaMechallenge gestart om ook jou in het Twi te laten zingen.

YouTube player

Nog niet genoeg nieuwe nummers van Ed Sheeran ontdekt? Check dan ook even deze link!

Bron: https://genius.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.