Lisa Hannigan en The Colorist Orchestra naar Rotterdam en Nijmegen

Geschreven door op 28 juni 2017 om 17:29
Artiest: Lisa Hannigan - Bron: Flickr - Author: Justin Higuchi (wikimedia CC BY 2.0)

De Ierse zangeres Lisa Hannigan komt samen met The Colorist Orchestra naar Nederland! In november geven zij concerten in Rotterdam en Nijmegen.

Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra naar Nederland

Lisa Hannigan komt samen met The Colorist naar Rotterdam en Nijmegen!  Zij zijn op de volgende data te zien bij de volgende Nederlandse poppodia:

  • 20 november 2017: Doornroosje, Nijmegen
  • 21 november 2017: LantarenVenster, Rotterdam

Tickets voor de shows

De kaartverkoop is meteen gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Kijk dan hier.

At Swim

Het album, ‘At Swim’, van Hannigan kwam in 2016 uit. Haar twee voorgaande albums deden het goed, maar ‘At Swim’ betekende een internationale doorbraak voor de zangeres. Voor de Ierse artiest haar solo carrière begon, maakte zij deel uit van Damien Rice zijn band.

Benieuwd naar een nummer van het album ‘At Swim’? Bekijk hier de videoclip:

YouTube player

Samenwerkingen

The Colorist Orchestra werd opgericht door de Belgische muzikanten Aarich Jespers en Kobe Proesmans. Samen met zes andere muzikanten vormen zij The Colorist Orchestra. De muzikanten coveren bestaande repertoires van artiesten op unieke wijze. Eerder werkte het orkest samen met Sumie Nagano, Cibelle en Emiliana Torrini.  Ook Lisa werkt veel samen met andere muzikanten. Zo heeft de zangeres onder andere gewerkt met Ray LaMontagne, Richard Hawley en Glen Hansard.

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.