Anouk komt met nieuw album: ‘Sad Singalong Songs’

Geschreven door op 27 december 2012 om 17:20
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk komt volgend jaar met haar 8e studioalbum ‘Sad Singalong Songs’, waarvan het 1e nummer vanaf vandaag te beluisteren is! Dit album zal ze voor het eerst uitbrengen met haar eigen platenlabel.

Op 17 mei 2013 zal het album uitkomen, zo meldt Anouk op haar Facebook-pagina.  Het eerste nummer van het album ‘Stardust’ is vandaag uitgebracht en is gratis te downloaden. Onderaan deze pagina kun je het nummer ook beluisteren.

‘Sad Singalong Songs’ wordt de opvolger van ‘To Get Her Together’, die ze uitbracht in 2011. Dat album was destijds zeer succesvol en stond bijna een jaar lang in de Album Top 100. Onder meer ‘Killer Bee’, ‘Down & Dirty’ en ‘What Have You Done’ deden het zowel binnen als buiten Nederland erg goed.

Anouk zal volgend jaar Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival 2013 in het Zweedse Malmö. Het is nog niet bekend welk nummer ze daar zal doen, al benadrukte Anouk in haar Facebook post dat het niet het nummer ‘Stardust’ is.

Anouk – Stardust

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...