R. Kelly verlaat isoleercel voor ‘gewone’ cel

Geschreven door op 4 september 2019 om 14:04
R. Kelly - Foto: Nicholas Ballasy | commons.wikimedia.org

R. Kelly, die wordt verdacht van meerdere zedendelicten, heeft van de rechter toestemming gekregen om de isoleercel te verruilen voor een gewone cel.

R.Kelly in de gevangenis

Eerder was op Artiesten Nieuws te lezen dat de R&B-zanger was aangehouden op verdenking van dertien strafbare feiten, waaronder seksuele handelingen met een minderjarige, het bezitten van kinderporno en het belemmeren van de rechtsgang. R. Kelly wordt vastgehouden in afwachting van zijn proces. Eerder deze week beweerde zijn advocaat dat het verblijf in de isoleercel vooral een extra straf is omdat de zanger een sterrenstatus heeft en verdacht wordt van seksuele handelingen met minderjarigen. Een verdenking waar mede-gevangen niet lichtzinnig mee omspringen.

Overplaatsing

Vandaag meldt TMZ dat het verzoek om overplaatsing van R. Kelly is ingewilligd. Dit betekent dat de Amerikaan in een normale cel komt. Hierdoor kan hij bezoek ontvangen en mag hij wanneer hij wil een ‘luchtje scheppen’. Bijzonder detail uit de door TMZ vrijgegeven informatie is dat de aanklagers claimen dat de artiest vrijwillig in het afgesloten deel van de gevangenis zat en dat er nooit bezwaar is gemaakt tegen zijn overplaatsing.

 

Bron: TMZ & AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · R.Kelly Nieuws · Roddels