Joling houdt het niet stil: twee Toppers stoppen

Geschreven door op 9 mei 2016 om 17:12
Gerard Joling | Persfoto BME Bookings

Praatte Gerard Joling nou z’n mond voorbij? Zijn de laatste dagen van de huidige samenstelling van de Toppers geteld? Het lijkt er wel op.

Gerard de klikspaan

Joling heeft er duidelijk moeite mee om het nieuws binnenboord te houden. Niet één, maar liefst twee keer liet hij nieuws los omtrent de Toppers. Het begon gisteravond bij Carlo’s TV Café, waar hij de vraag kreeg wat het grote nieuws rondom de groep is. Hij antwoordde: “Oh, bedoel je dat we gaan stoppen?”

En vanochtend bij het 538-radioprogramma Evers Staat Op kon de zanger weer zijn mond niet houden: “Ze schieten me echt dood als ik iets zeg. Er gaan er twee uit en er komen twee nieuwe in, meer kan ik echt niet zeggen, want dan breekt de pleuris uit.”

Breaking News

Eind vorige week kondigden de Toppers -René Froger, Jeroen van der Boom en Joling- al aan dat er ‘breaking news’ op komst was. Wat dit precies in gaat houden, zal vanavond bekend gemaakt worden bij RTL Late Night.

De laatste Toppers concerten

Komend weekeinde staan de Toppers in de Amsterdam ArenA voor wat zo te zien de laatste concertreeks met de huidige samenstelling is. Het thema is Royal Night of Disco. Onder andere Rick Astley en Robin S geven gastoptredens. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het trio.

 

Bron: RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Eet met muziek, slaapt met muziek, werkt met muziek, ademt muziek. Maakt dagelijks een diepe buiging voor Muse en Pink Floyd. Leeft voor retro.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.