Triggerfinger voor verrassingsshow naar Rotown in Rotterdam!

Geschreven door op 23 augustus 2017 om 13:28
Triggerfinger - Fotocredits: Jan Brauer (Wikimedia CC BY-SA 3.0)

Triggerfinger heeft een verrassingsconcert aangekondigd! Op zondag 27 augustus komen de Belgische rockers met een album release party naar Rotown in Rotterdam.

UPDATE: Wow, dat was snel! Het kleine aantal kaarten was, zoals verwacht, binnen no-time uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor de bijzondere album release party.

Triggerfinger voor album release party naar Rotown

Goed nieuws voor Triggerfinger-fans! De Belgische band heeft zojuist een verrassingsoptreden aangekondigd in het Rotterdamse poppodium Rotown. De rockers komen voor een album release party naar de Rotterdamse zaal, om de release van hun nieuwe plaat ‘Colossus’ te vieren.

Concertkaarten

Wie erbij wil zijn moet snel zijn! De band meldt namelijk dat er slechts 100 tickets beschikbaar zijn! Deze zijn verkrijgbaar via de website van het Rotterdamse poppodium.

Nederlandse tour

Naast de album release party in Rotterdam komt de band ook naar Amsterdam! De Belgische rockers staan in december drie dagen achter elkaar in de Amsterdamse Melkweg. In september is de band ook te bewonderen op het Tuckerville festival in Enschede.

Bron: Rotown

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.