UB40 met Ali Campbell voor concert naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 12 november 2014 om 8:51
Ali Campbell (UB40) - Fotocredits Eva Rinaldi - Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Als je van reggae-pop houdt, dan ken je UB40. En dan weet je ook dat de ‘échte UB40’ onder leiding van Ali Campbell volgend jaar in TivoliVredenburg staat. 

UB40 kwam in Nederland met vijf singles op nummer 1 en behaalde met hun albums even vaak de hoogste positie. Maar toen zangers Ali Campbell en Astro en toetsenist Mickey Virture jaren terug de groep verlieten, was UB40’s kwaliteit weg. Maar er is goed nieuws voor alle UB40-fans. Want het bovenstaande drietal staat namelijk op 21 april 2015 in TivoliVredenburg.

UB40 Ali Campbell Astro Mickey Virture

Tickets voor UB40 in TivoliVredenburg

Jarenlang dacht iedereen dat UB40 nooit meer zou spelen, maar eerder dit jaar kwam de prachtige mededeling dat het Ali Campbell weer samen met Astro en Mickey ging toeren. En nu mogen we dus genieten van de allerbeste samenstelling op het podium.

Alleen met deze drie artiesten is dat gevoel van de glorie-jaren van Ub40 weer terug te halen. En dat wil je natuurlijk voor geen goud missen. Dus heb je nog geen kaartje en wil je toch graag UB40 live zien? Bestel dan hier direct kaarten, zodat je toch nog een concert van deze legendarische reggae-popgroep mag bijwonen.

 

UB40 in grote zaal Ronda

De zaal waarin UB40’s concert wordt gegeven, kan maar liefst 2.000 bezoekers aan. Maar dat betekent niet dat je daardoor minder van de muziek kan genieten. De Ronda-zaal is heel sfeervol en door de korte afstand tot het podium sta je bijna oog in oog met het legendarische UB40-drietal.

UB40 Ali Campbell Astro Mickey Virture

Nieuw album UB40

Alsof een nieuwe tour nog niet geweldig genoeg is, kwamen Ali Campbell & Co vorige maand ook nog met een nieuw album. Dat album heet Silhouette en kwam op 3 oktober 2014 uit. Op de cd staat zelfs allemaal nieuwe muziek. Maar ze geven je wél direct het gevoel van megahits als Red, Red Wine terug. Bestel hier vast het album, zodat je alvast in de sfeer kan komen voor het concert.

En bekijk vooral de onderstaande video!

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · UB40 Nieuws