Di-rect vraagt fans om sekstapes voor videoclip

Geschreven door op 11 november 2014 om 15:29
Di-rect - Screenshot YouTube

Di-rect wil een videoclip maken en daarvoor de sekstapes van fans gebruiken. Dat meldt de Telegraaf. Het verzoek zelf werd door de band gedaan via Twitter.

Een veel opmerkelijker en vreemder verzoek van een act bestaat er niet. Di-rect wil de sekstapes van fans gebruiken voor de videoclip van het nummer You & I. Maar volgens de Haagse band gaat er wel een soort filosofie achter schuil. “Ons doel is om echte, pure liefde een gezicht te geven in een wereld waarin je beroemd kunt worden door het online plaatsen van een sekstape.”

“Het lied You & I gaat geheel over intimiteit, dat ene moment waarop het allemaal aankomt op lichaamstaal. Wanneer elk woord er één te veel is en een enkele aanraking het enige nog is dat je wil. Wij willen graag de ultieme liefdesvideo maken. Een visueel experiment met echte mensen en echte liefde”, zo staat er op de website love-tapes.com.

Di-rect’s voorwaarden

De band stelt wel een aantal voorwaarden aan een inzending. Zo moeten ‘deelnemers’ouder dan 18 zijn en moeten alle partijen nadrukkelijk toestemming geven voor de inzending. Daarnaast moest het wel om ‘echte liefde’ gaan.

De vraag is wel of er daadwerkelijk mensen zijn die iets in willen sturen. Je eigen seksleven in een videoclip gehypet zien worden, lijkt niet de meest gebruikelijke methode om de wereld te laten zien dat je van elkaar houdt.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Di-rect Nieuws · Nieuws