Toto op 30 mei naar Ziggo Dome voor concert

Geschreven door op 11 november 2014 om 13:15
Steve Lukather (TOTO) - Fotocredits Bernd Koepel - Wikimedia Commons

De Amerikaanse rockband Toto komt na twee jaar afwezigheid weer terug in Nederland. Op 30 mei 2015 geven zij een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Twee jaar geleden vierden de heren van Toto hun 35-jarige jubileum. Een optreden in de Ziggo dome was toen onderdeel van de reeks fantastische concerten die bij het jubileum hoorde. Ditmaal belooft het concert van Toto net zo’n spektakel te worden als in 2013.

Toto Ziggo Dome

 

Kaartverkoop Toto Ziggo Dome

Toto sleepte in haar bestaan maar liefst zes Grammy’s in de wacht en dat is natuurlijk niet onverdiend. Al vanaf hun ontstaan in 1976 verbazen ze vriend en vijand met geweldige hits. Liedjes als Africa en Stop Loving You brengen in concertbezoekers het ultieme nostalgische gevoel naar boven en geven hen een onvergetelijke ervaring.

Normale kaartjes zijn vanaf vrijdag 14 november verkrijgbaar. Wil je gegarandeerd zijn van tickets? Bestel dan via deze website alvast je kaarten. Dan weet je tenminste zeker dat je bij Toto’s spetterende concert aanwezig kunt zijn. Geef hier aan dat je aanwezig bent bij dit concert

Toto

De heren van Toto behaalden hun grootste successen in de jaren ’80. Hun doorbraakhit scoorden ze met Hold The Line, van debuutalbum Toto. Hun grootste hits in Nederland waren Africa en Stop Loving You. Beide singles kwamen tot aan de twee plek. Ook single Roseanne deed het goed met een derde plek.

Voor de ideale voorbereiding op het concert van volgend jaar kunt u het best luisteren naar Africa: The Best of Toto.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · Toto Nieuws