Mika gepusht om uit de kast te komen

Geschreven door op 13 september 2012 om 10:19
Mika - Georges Biard - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Mika beweert dat hij enorm onder druk is gezet om uit de kast te komen, hij vindt het niet kunnen. Onlangs heeft hij bekend gemaakt dat hij op mannen valt.

De 29-jarige zanger wist het zelf al veel langer. De reden om het publiekelijk te maken is dat hij sinds kort een vriend heeft waarmee hij enorm gelukkig is. Mika: “Mijn vriend heeft me echt vleugels gegeven”.
Met wie de zanger een relatie heeft houdt hij voor zichzelf.

Mika heeft na zijn eerste succes een tijd lang een flink ego gehad. Pas toen zijn zus een enorm ongeluk kreeg, ze viel van vier hoog op een ijzeren hek, opende hij zijn ogen. “Ik voelde me tot het moment dat Paloma een ongeluk kreeg al een jaar lang geweldig, maar ook inspiratieloos. Pas toen zij voor haar leven vocht werd ik wakker geschud. Wat heb je eraan om zo egoïstisch te zijn terwijl iemand ligt te vechten voor haar leven? ”

Na het ongeluk van zijn zus besefte Mika dat hij zich niet zo’n zorgen moest maken om wat anderen van hem dachten maar dat hij gewoon aan de slag moest.

Mika’s nieuwe single:

Mika – Celebrate (feat. Pharrell Williams)

YouTube player

Overzicht van Mika Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Mika Nieuws · Nieuws