Mika neemt zoete wraak op de bierdouche van Paul de Leeuw

Geschreven door op 28 september 2015 om 23:04
Mika - Georges Biard - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Paul de Leeuw mikte in zijn nieuwe programma een flinke plas bier over Mika heen. Gelukkig wist de zanger hem goed terug te pakken.

De bierdouche

 

Zoete wraak

Paul de Leeuw zat een paar dagen na de bierdouche nietsvermoedend bij het concert van Mika in de Heineken Music Hall. Plots vroeg Mika of Paul het podium wilde betreden. Nadat de Britse zanger nog een paar gênante grappen maakte over zijn ‘simpele kleding’, moest arme Paul opeens een duet improviseren.

 

Bijzondere vriendschap

Het lijkt nu alsof ze elkaar het liefste de grond in boren, maar de twee hebben al sinds 2012 een hechte vriendschap. Hij was toen meermaals te gast in het programma van Paul. “Hij is grof en hij flikt me geintjes, maar hij is mijn vriend”, aldus Mika. Toen de Nederlandse zanger van het podium was vertrokken, vertelde Mika openhartig over zijn hechte band met Paul. “Er zijn veel monsters in deze business. Maar als iemand een grote persoonlijkheid heeft en gek doet, maar dat wel allemaal echt is, is diegene juist geen monster. Daarom is Paul de Leeuw zo goed.”

Kaarten voor Paul de Leeuw

Paul de Leeuw staat bekend om zijn grappen en zijn menselijkheid. Wil je dit life ervaren? Kijk dan op deze site of op de website van Paul de Leeuw voor kaarten voor zijn show ‘Zingen zolang het kan’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Mika Nieuws · Nieuws · Paul de Leeuw Nieuws · Videos