Van Dik Hout geeft nieuwjaarsconcert in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 10 september 2018 om 12:43
Van Dik Hout - Bron: YouTube

Op vrijdag 4 januari 2019 geeft Van Dik Hout een concert in Paradiso. Tijdens dit jaarlijks terugkerend nieuwjaarsconcert viert de Nederpoprockband hun 25-jarig bestaan. 

Van Dik Hout Nieuwjaarsconcert

In 2019 is het 25 jaar geleden dat de groep van zanger Martin Buitenhuis, bassist Benjamin Kribben, gitarist Dave Rensmaag en drummer Louis de Wit doorbrak met de hit ‘Stil in Mij‘. Dit bleek het begin te zijn van een succesvolle carrière. In de afgelopen 25 jaar heeft de band meerdere succesvolle albums uitgebracht en op hoofdpodia gestaan van o.a Pinkpop en Lowlands.  Om dit te vieren geeft Van Dik Hout op 4 januari 2019 een traditioneel nieuwjaarsconcert in Paradiso.

Concertkaarten

Tickets voor deze show zijn te krijgen via de website van poppodium Paradiso. Is het optreden uitverkocht? Kijk hier.

Theatertour

Dit najaar begint de Nederpopband met de voorstelling ‘Het Beste Van’. Tijdens deze theatertour door heel Nederland spelen de mannen hun grote hits uit 1994 als ‘Stil in Mij‘ en ‘Alles of Niets’. Kijk hier voor meer informatie over deze tour.

Bron:

Paradiso

Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.