Poll: Gaat Glennis Grace America’s Got Talent winnen?

Geschreven door op 28 juni 2018 om 14:16

Glennis Grace is door naar de volgende ronde van America’s Got Talent! Maar gaat de zangeres de talentenjacht ook winnen? Laat jouw mening horen!

Glennis Grace grote kanshebber America’s Got Talent

Afgelopen nacht was het moment daar: de uitzending van America’s Got Talent met de auditie van Glennis Grace. Zo’n 11 miljoen Amerikaanse kijkers zagen hoe de Nederlandse zangeres een verpletterende auditie neerzette die de juryleden van het programma ademloos achterliet.

Met haar vertolking van ‘Run To You‘ van Whitney Houston verzekerde Glennis zich met één klap van een plek in de volgende ronde van de talentenjacht. Maar weet ze de finale te bereiken en het programma te winnen? We hopen van wel. Laat ons weten wat jij denkt!

Jurycommentaar

Juryleden Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel waren een voor een uiterst positief over de zangkunsten van de Amsterdamse. Zelfs de normaal gesproken zeer kritische Cowell noemde de performance ‘amazing‘. Howie Mandel riep uit hoeveel geluk zij hadden om haar te hebben horen zingen.

Maar Mel B en Heidi Klum waarschuwden de zangeres er echter voor dat ze zich los moet breken van haar Whitney-sound om zichzelf te kunnen neerzetten als unieke artieste. We gaan zien wat ze met dat advies gaat doen in de volgende ronde.

Platencontract

De video van de auditie is sinds de uitzending volop trending. Niet alleen in Nederland, maar ook in Amerika. Amerikaanse platenlabels staan volop in de rij voor de zangeres, maar of dit al tot een deal geleid heeft mag Glennis niet zeggen vanwege haar geheimhoudingscontract voor AGT.

Eerst is het nog even afwachten of de 39-jarige moeder de finale van de talentenjacht bereikt. Als ze wint krijgt ze een miljoen dollar en een felbegeerd platencontract. Een ding is in ieder geval zeker: de eerste stappen richting een doorbraak in Amerika zijn gezet, nu hopen dat de Amsterdamse dit succes kan doorzetten.

Whitney Houston

Whitney Houston loopt als een rode draad door de carrière van de Nederlandse zangeres. In 1992 won Grace de Soundmixshow met ‘One Moment in Time‘ van Houston en sindsdien is ze altijd blijven optreden met nummers van de Amerikaanse superster die in 2012 overleed.

Aankomend najaar staat Glennis twee keer in de AFAS Live voor de show ‘Whitney, a tribute by Glennis Grace‘. Kaarten voor de concerten zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Winnen of niet?

Wat denk jij? Maakt de Nederlandse kans om de America’s Got Talent te winnen? Laat ons jouw mening horen!

 

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Brengt Arjen Lubach finale-uitslag Glennis Grace in gevaar? Brengt de satirische video van Arjen Lubach de finale van Glennis Grace in gevaar? Volgens fans van de America's Got Talent-finaliste gaat het filmpje...
Glennis Grace door naar finale America’s Got Talent Glennis Grace gaat naar de finale van het talentenjachtprogramma America's Got Talent. Dit werd in de nacht van woensdag op donderdag bekendgemaakt. T...
Beide shows Glennis Grace in AFAS Live uitverkocht Heb jij nog geen tickets voor een van de twee Whitney Houston-tributes van Glennis Grace in AFAS Live? Dan hebben we slecht nieuws voor je! Beide show...
Glennis Grace komt met veelbelovende tribute aan Whitney Houston Glennis Grace komt met een veelbelovende tribute aan Whitney Houston! Op 5 oktober staat zij met haar spetterende show in AFAS Live te Amsterdam. ...
Wist je dat deze sterren ooit hebben meegedaan aan het songfestival? Elk jaar zijn er veel artiesten die meedoen aan het Songfestival. Wist je al dat deze grote namen ooit deelnamen aan dit muzikale programma?Ster...
Eerste namen voor Holland Zingt Hazes 2018 zijn bekend! De eerste namen voor Holland Zingt Hazes 2018 zijn bekend! Peter Beense, Danny de Munk en Glennis Grace zijn in april 2018 op het podium van de Ziggo ...

Reacties

  • Fantastische zangeres en hoop zeker dat ze gaat winnen, maar zien we haar dan nog op de nederlandse tv, na al die aanbiedingen die ze dan gaat krijgen. Dat zou jammer zijn, want van zulke zangeressen zijn er maar heel weinig.

    Gert Polane 4 juli, 2018 10:56 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu