Peter Pannekoek tournee wegens succes verlengd

Geschreven door op 1 juni 2016 om 17:33

Peter Pannekoek ging vanaf oktober 2015 voor het eerst langs de Nederlandse theaters. Zijn show is zo succesvol dat het op reprise mag!

Peter Pannekoek tour

Peter Pannekoek gaf op donderdag 1 oktober zijn eerste try-out voor zijn nieuwe show ‘Zacht van binnen’. De laatste voorstelling staat gepland op zaterdag 4 juni maar er is goed nieuws… Na vele verkochte voorstellingen wordt de tournee verlengd!

Zowel critici als het publiek kunnen maar niet genoeg krijgen van de hilarische Pannekoek. In het nieuwe theaterseizoen 2016/2017 kan je de voorstelling nog bewonderen en dubbel liggen van het lachen.

‘Zacht van binnen’

Zijn eerste show is een mix van comedy en theatrale vertelling. Het gaat over angst en hoe dit gevoel de levens van mensen beïnvloed. Zijn stijl wordt gekenmerkt door scherpe opmerkingen met pittige humor. Hard van buiten, zacht van binnen. Bereid je voor om een heel ander beeld te krijgen van de wereld.  Hoe dan ook is deze voorstelling niet te missen!

“Zijn flair, zelfspot en goed doordachte omdraaiingen maken van zijn debuut geolied theater.” aldus Ron Rijghard (NRC) over ‘Zacht van binnen

Speeldata

Het nieuwe seizoen begint voor de stand-upcomedian op donderdag 15 september in Stadstheater Zoetermeer en eindigt op vrijdag 26 mei in Theater De Spiegel in Zwolle. Kijk voor alle speeldata op de website van Pannekoek. Zijn afgelopen opvoeringen waren zeer populair en uitverkocht, dus wees er snel bij met het halen van de tickets!

‘De Wereld Draait Door’

Peter is de winnaar van het Comedy Concours 2006. Sindsdien is hij een onmisbare comedian in Nederland. De kleinkunstenaar is een van de vaste leden van Comedytrain, schrijft voor ‘Dit Was Het Nieuws’, heeft Najib Amhali geholpen met zijn tv-programma en heeft in het voorprogramma van Theo Maassen gestaan. Sinds 2014 gaf hij wekelijks conferences bij ‘De Wereld Draait Door’. Zijn laatste conference op DWDD was op vrijdag 20 mei 2016.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Peter Pannekoek tournee wegens succes verlengd » NieuwsInAktie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Peter Pannekoek Nieuws