You Me At Six in januari 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 10 september 2018 om 11:11
You Me At Six - Fotocredits: Kayla Underwood - Bron Flickr (CC BY-SA 2.0)

You Me At Six komt terug naar Nederland! Op donderdag 17 januari 2019 speelt de Britse poprockband het dak eraf bij Melkweg in Amsterdam. 

You Me At Six

Na de aanstaande headline tour door Groot-Brittannië, komt You Me At Six terug naar Nederland voor een optreden in Amsterdam. De bandleden spelen op donderdag 17 januari bij poppodium Melkweg.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert begint op vrijdag 14 september om 10:00 uur. Via Ticketmaster zijn de kaarten online verkrijgbaar. Zijn de tickets uitverkocht? Kijk hier.

Nieuwe sound

De populaire band is, voor liefhebbers van het poprock genre, vast geen onbekende meer. Zo zijn de Britten niet weg te slaan van de grote Europese festivals.

Het nieuwe album ‘VI‘ komt op vrijdag 5 oktober 2018 uit. Deze is nu al te reserveren via Bol.com. De muzikanten hebben voor het nieuwe album hun sound volledig omgegooid. Het vertrouwde poppunk geluid is vervangen door een meer uitdagende sound. De vrolijke poprock is echter nog steeds even heerlijk om mee te schreeuwen.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.