Fred van Leer ‘& Friends’ in september 2020 naar Ahoy

Geschreven door op 18 september 2019 om 11:03
Fred van Leer - Foto: Peter van der Sluijs (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Fred van Leer geeft volgend jaar een grote show in Rotterdam! De bekende stylist viert in september 2020 zijn verjaardag samen met zijn fans in Ahoy.

Fred van Leer naar Rotterdam Ahoy

Fred van Leer wordt vandaag, op 18 september, 43 jaar oud en grijpt zijn verjaardag aan om een grote show aan te kondigen! De bekende televisie-stylist viert volgend jaar zijn 44ste verjaardag in Rotterdam Ahoy. Samen met een aantal muzikale vrienden geeft Van Leer een groot feest in zijn thuisstad, op vrijdag 18 september 2020.

De extravagante tv-ster laat op social media weten dat hij erg trots is op de grote show:

Kaarten

Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via de website van Eventim. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Leer Van Fred’

Naast de grote show in Ahoy reist Fred tot en met mei 2020 opnieuw door heel Nederland met zijn theatershow ‘Leer Van Fred’. Tijdens de hilarische shows voorziet de stylist zijn publiek op geheel eigen wijze van de beste stylingtips. De theatertour is een doorslaand succes: het overgrote deel van de voorstellingen is al uitverkocht.

 

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.