YouTube-gamer Yarasky presenteert liveshows in Jaarbeurs Utrecht

Geschreven door op 21 november 2016 om 12:15

YouTuber Yarasky presenteert op 29 en 30 december iets unieks! De gamer vertaalt zijn populaire gamekanaal naar een live-entertainmentproductie in de Jaarbeurs in Utrecht.

Yarasky live

Volgens Yarasky, die eigenlijk gewoon Jan heeft, is zo’n liveshow in Nederland nog nooit eerder gedaan. Op 29 en 30 december speelt hij op het evenement in de Jaarbeurs vooral games, die door het publiek op een enorm scherm van zestig bij zes meter te volgen zijn. Daarnaast is er ruimte voor pranks en challenges, en een meet & greet met de gamer. Bovendien komt hij niet alleen: hij neemt alle bekende gezichten van zijn YouTube-kanaal mee.

Yarasky tickets

Kaarten voor het unieke evenement zijn inmiddels al te koop via de volgende verkooppunten:

Primair:

NTK

Secundair:

Topticketshop

Populair

De 21-jarige gamer is in korte tijd razend populair geworden: inmiddels heeft hij een half miljoen volgers op YouTube en meer dan tien miljoen views op zijn kanaal. Kijkers zien de jongen vooral games als Call of Duty en Grand Theft Auto spelen en daarop commentaar geven.

YouTube player

Bron: Emerce

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.