Yo La Tengo in augustus voor show naar Doornroosje

Geschreven door op 12 april 2018 om 10:57
Yo La Tengo - LivePict.com [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Yo La Tengo komt deze zomer naar Nederland! De Amerikaanse indierockband staat in augustus op het podium van Doornroosje Nijmegen. 

Yo La Tengo naar Doornroosje

Goed nieuws voor fans van Yo La Tengo! Het drietal komt op maandag 27 augustus 2018 naar poppodium Doornroosje in Nijmegen.

Wil je de band al eerder zien? Dat kan! Op 6 mei 2018 staan de rockers ook op het podium van poptempel Paradiso Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor Yo La Tengo zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Doornroosje. De voorverkoop start zaterdag 14 april om 10.00 uur.

Amerikaanse indierockband

Yo la tengo! Oftewel, ik heb het! Hoewel de Spaanse naam anders doet vermoeden komen de indierockers uit Amerika. In New Jersey in 1985 richtte gitarist Ira Kaplan en zijn vrouw en drumster Georgia Hubley de band op, met de komst van bassist James McNew was het drietal compleet.

Afgelopen voorjaar brachten de Amerikanen alweer hun vijftiende studioalbum ‘There is a Riot Going On‘ uit. Op de plaat staan korte lieflijke liedjes, warme ambient en lange indrukwekkende instrumentale nummers.

YouTube player

Bron: Doornroosje, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.