Charly Lownoise en Mental Theo vieren jubileum in AFAS Live

Geschreven door op 2 november 2018 om 11:03
Charly Lownoise en Mental Theo - Fotocredits: Sven Mandel - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Tijd voor een feestje! Charly Lownoise en Mental Theo vieren hun 25-jarig jubileum in februari 2019 in AFAS Live Amsterdam.

UPDATE 6-11-2018: Dit concert is verplaatst naar de Ziggo Dome! UPDATE 9-11-2018: Ook is er een tweede show aangekondigd. Beide concerten zijn inmiddels uitverkocht.

Charly Lownoise en Mental Theo naar AFAS Live

De show van Charly Lownoise en Mental Theo vindt plaats op zaterdag 9 februari 2019 in AFAS Live te Amsterdam. Het muziek duo viert hun 25-jarig jubileum met onder andere special guests T-Spoon, Alice DeeJay, Nakatomi, Darkraver, DJ Jean en Dune. 

Kaartverkoop

Tickets gaan op woensdag 7 november 2018 in de verkoop. Kaarten zijn vanaf 12:00 uur verkrijgbaar via de website van het evenement. Uitverkocht? Kijk hier.

Charly Lownoise & Mental Theo

In de jaren negentig bestormden Charly Lownoise en Mental Theo de hitlijsten met de songs ‘Together in Wonderland’, ‘Stars’, ‘Your Smile’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’, ‘Streetkids’ en uiteraard ‘Wonderful Days’.

YouTube player

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.