Rockband Rush naar Ziggo Dome op 2 juni 2013

Geschreven door op 21 mei 2012 om 13:19
Rush (Alex Lifeson) - Credits: Shipguy via Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

De Canadese rockband Rush komt naar Nederland! Op 2 juni 2013 staan de beroemde rockers met hun nieuwste album in de Ziggo Dome Amsterdam in het kader van een nieuwe wereldtournee.

Dat maakte Live Nation vandaag bekend via Twitter.

Het is daarmee de eerste concertaankondiging voor aankomend jaar. Want met nog meer dan een jaar te gaan voordat de groep optreedt in deze nieuwe Amsterdamse popzaal lijkt het voor vele nog veels te ver in het vooruitzicht.

Toch maakte de band met trots hun tourschema voor aankomend jaar bekend.

Want met de ‘Clockwork Angels Tour’, vernoemd naar alweer de 20ste studioplaat, begint de band aankomende september in de Verenigde Staten en zal de groep dus in voorjaar 2013 naar Europa brengen.

De band, bestaande uit Alex Lifeson, Geddy Lee en Neil Peart brak door halverwege jaren ’70 met albums als Caress of Steel en 2112, waarin zij vooral hun invloeden uit bands als Black Sabbath en Led Zeppelin haalde. In totaal verkocht de band al meer dan 40 miljoen platen.

De kaartverkoop voor het concert van Rush start op 2 juli aanstaande om 10.00 via Live Nation, hoeveel de kaarten gaan kosten, is nog onbekend.

http://www.rush.com/
Rush op Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws