Extra concert voor Charles Aznavour in december

Geschreven door op 14 oktober 2015 om 12:40

Charles Aznavour heeft een extra concert in Heineken Music Hall aangekondigd. De zanger is nu ook op woensdag 9 december in de Amsterdamse concertzaal te zien.

Eerder maakte Heineken Music Hall de komst van Charles Aznavour op 22 november bekend. Al snel raakte het concert van één van de grootste singer-songwriters aller tijden compleet uitverkocht. Fans kunnen dan ook hun hart ophalen met de aankondiging van een extra concert dat op 9 december plaatsvindt.

Tickets Charles Aznavour

Heb je de voorverkoop van het eerste concert gemist? Dan dit de beste kans om kaarten voor deze bijzondere show te reserveren. Charles Aznavour Tickets voor het extra optreden gaat op donderdag 15 oktober in de verkoop. De kaartverkoop begint om 10:00 uur ’s morgens, via de website van van Ticketmaster.

Charles Aznavour

De legendarische Charles Aznavour is één van de grootste singer-songwriters aller tijden. In zijn carrière van maar liefst 70 jaar, heeft de sympathieke zanger meer dan 100 miljoen albums verkocht. Daarnaast heeft het multitalent minstens 1200 liedjes geschreven, duizenden concerten gegeven en in meer dan 80 films gespeeld. Beluister hieronder één van zijn bekendste nummers: She.

YouTube player

De chansonnier is een artiest van wereldformaat. Een live optreden van de populaire chansonnier is gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Echt een aanrader!

 

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.