Randy Newman moet onder het mes en zegt Nederlandse shows af

Geschreven door op 17 januari 2018 om 16:47
Randy Newman - Foto: Earl McGehee (Flickr, CC BY 2.0)

Randy Newman heeft zijn Europese tournee geannuleerd. De Amerikaanse componist en zanger heeft last van een zware knieblessure waarvoor hij geopereerd moet worden. Newman had vijf concerten in Nederland gepland staan.

Randy Newman cancelt shows

Slecht nieuws voor fans van Randy Newman! De Amerikaanse zanger en songwriter heeft het Europese deel van zijn Dark Matter Tour afgelast. De 74-jarige Newman heeft last van een zware knieblessure waarvoor hij geopereerd dient te worden.

De Amerikaanse muzikant had vijf shows in Nederland op de agenda staan, in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Concertorganisator MOJO deelt een statement van de zanger, waarin hij zijn excuses aanbiedt voor het ongemak. Newman geeft aan dat hij het verschrikkelijk vindt om zijn tour te moeten annuleren. Kaarthouders krijgen automatisch hun geld terug.

Toy Story

Randy Newman begon zijn carrière al op zeventienjarige leeftijd als tekstschrijver en bracht in 1968 zijn debuutalbum uit. In de jaren tachtig begon hij ook met het componeren van filmmuziek. Newman componeerde de muziek voor enkele grote films als Toy StoryMonsters Inc. en Cars. Hiervoor ontving hij meerdere Oscars en Grammy Awards.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Randy Newman Nieuws