Queen-musical ‘We Will Rock You’ in 2019 naar Nederland

Geschreven door op 27 september 2018 om 16:46
Bohemian Rhapsody - Queen - Bohemian Rhapsody - by Electra Records (eBay itemphoto frontphoto back) [Public domain], via Wikimedia Commons

Queen-musical ‘We Will Rock You’ keert terug naar Nederland! Eind 2019 komt het theaterstuk terug naar het Nederlandse podium, maar deze keer volledig in het Engels. 

We Will Rock You naar Nederland

Vandaag maakt TEC Entertainment bekend dat de legendarische musical terugkeert naar Nederland. Wel laat het stuk nog even op zich wachten. De uitvoeringen zijn pas in het najaar van 2019 te zien, waarna de première plaatsvindt op vrijdag 6 december 2019. De voorstelling wordt volgens TEC Entertainment niet alleen veel spectaculairder, maar ook wordt het stuk compleet in het Engels opgevoerd.

Audities

Inschrijven voor de audities van de nieuwe hitmusical is mogelijk tot maandag 15 oktober 2018. De audities volgen op maandag 29 en dinsdag 30 oktober.

Queen-musical

De musical, die 24 van de grootste hits van Queen bevat, gaat over een tijd waarin live muziek en instrumenten verboden zijn. De jeugd verzet zich hiertegen en gaat strijden tegen datgene wat hun leven beheerst. De voorstelling was in 2010 al te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Het stuk was hier een jaar te bewonderen.

 

Bron: TEC Entertainment, AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·