Samenwerking The Killers en Muse steeds waarschijnlijker

Geschreven door op 14 november 2012 om 11:32
Matt Bellamy, Musest Muse - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Brandon Flowers heeft in een interview bekend gemaakt dat hij graag een keer wil samenwerken met Muse.  De frontman van The Killers zei dat in een interview met het Britse blad ‘The Sun’.

In het interview vertelde Flowers een samenwerking sowieso als een mogelijkheid te zien: “We zijn goede vrienden geworden met Muse. We kunnen erg goed met ze overweg, dus ik zou een samenwerking tussen ons en Muse nooit uitsluiten.” De twee rockbands zouden vrienden zijn geworden tijdens de afterparty van de MTV Europe Music Awards.

De bands staan beide bekend om hun reusachtige stadionconcerten en Flowers denkt dan ook dat ze er alles aan zouden doen om elkaar voorbij te streven bij een eventuele samenwerking: ” We zouden voortdurend proberen om elkaar te overtreffen. Het zou een spectaculaire samenwerking worden en de refreinen zouden reusachtig worden.” 

The Killers brachten in september hun nieuwe album ‘Battle Born’ uit en gaan ook op wereldtournee voor dat concert. De Amerikaanse band komt op 11 maart ook naar Nederland, ze geven dan een optreden in de 17 december in de Ziggo Dome ter promotie van hun album ‘The 2nd Law’, dat eveneens in september uitkwam.

The Killers – Flesh and bone

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Muse Nieuws · Nieuws · The Killers Nieuws