The Beatles – Yellow Submarine binnenkort in LEGO-vorm verkrijgbaar

Geschreven door op 14 oktober 2016 om 15:36
LEGO - Foto: Eric/EJP Photo - Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

Binnenkort komt er wel een heel bijzonder verzamelobject van The Beatles op de markt: LEGO komt met een nieuwe set waarin de vier mannen en The Yellow Submarine uit het gelijknamige lied zijn vereeuwigd in speelgoedvorm!

The Beatles – Yellow Submarine

De set komt op dinsdag 1 november officieel uit en zal uit maar liefst 550 LEGO-blokjes bestaan. In het filmpje hieronder, dat door LEGO zelf werd gemaakt en verspreid, is de bijzondere speelset in actie te zien!

LEGO Ideas

Het concept van de LEGO-Yellow Submarine komt voort uit LEGO Ideas: een platform waarop fans zelf hun eigen ideeën voor een nieuwe set kunnen voordragen. Zodra een concept 10.000 fans heeft op de website, wordt het door de medewerkers van het Deense speelgoedmerk zelf bekeken. Als een idee haalbaar en produceerbaar wordt bevonden, kan de set officieel op de markt worden gebracht.

De ontwerper van de Beatles-LEGO-set is Kevin Szeto, een Canadees die niet alleen fan is van het beroemde speelgoed, maar die als singer-songwriter ook inspiratie haalt uit de muziek van het beroemde viertal.

Bron: LEGO Ideas Blog

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Beatles Nieuws